Basis Flitsen Workshop – Zero-to-Hero in één dag!

Zaterdag 7 januari 2023

FLITSEN ENG, INGEWIKKELD, LASTIG?
Welnee! Binnen één dag heb ook jij je flitser compleet onder de knie!

Leren flitsen - Basis workshop

In de afgelopen jaren heb ik ruim 150 awards (Masters, Fearless, This is Reportage, Wedisson, WPS) gewonnen en in 2020 was ik zelfs uitgeroepen tot WPS International Wedding Photographer of the World 🏆. Heel veel van deze prijzen zou ik niet hebben gehad als ik niet wist hoe ik goed moest flitsen.

In de 1-op-1 mentoring die ik doe komt vaak het onderwerp flitsen aan bod, dus het leek mijn hoog tijd om een toegewijde GROEPSWORKSHOP te maken waarin ik de gehele basis van flitsen op een heel eenvoudige en praktische wijze uitleg.

HERKENBAAR? Deze workshop is speciaal voor jou als een of meerdere punten bij jou passen:

 • Je bent ontevreden over het resultaat van je flitsfoto’s of je zet je flitser altijd op automatische stand

 • Je vindt flitsen eng of vindt het er altijd onnatuurlijk uit zien

 • Je probeert donkere of slecht verlichte ruimte te vermijden, omdat dit niet je sterktepunt is

 • Je raakt gefrustreerd door flitsers en wil ze het liefst niet gebruiken tenzij echt je niet anders kan

Top trouwfotograaf van de wereld

Na een succesvolle eerste editie bied ik deze workshop nu aan op aanvraag.
Interesse of vragen? Stuur me een mailtje!

Zie hier wat voor flitsbeelden ik jou ga leren maken! 📸

REVIEW

Ik ben ZO blij dat ik dit gedaan heb! Dank je wel!!

Door deze workshop:
– heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en sta ik zelfverzekerd te flitsen op een feest bij een bruiloft.
– heb ik geleerd hoe ik überhaupt een flitser kan gebruiken, zowel overdag als ‘s avonds, ik trek mijn handen er niet meer voor terug.
– heb ik mee kunnen zien hoe jij je flitser gebruikt op een bruiloft.

Liefs!

Ellis | Dame met de Lens

Bruidsfotograaf Rotterdam - Goede Review Trouwfotograaf

Wat ga je leren in deze workshop?

 • Je gaat exact weten hoe je in elke situatie je flitser instelt

 • Je leert een eenvoudig stappenplan wat je elke keer doorloopt waardoor het tweede natuur wordt

 • Je gaat met plezier je flitser uit je tas halen, omdat je weet dat je prachtige beelden gaat maken!

 • Je hebt de basis volledig onder de knie en kan je creativiteit de vrije loop laten gaan!

Flitsworkshop Trouwfotografie

Hoe gaat deze workshop in zijn werk?

 • Binnen 1 dag heb je jouw reportage-flitser volledig onder controle!

 • Veel hand-on oefeningen zodat je alles meteen leert toe te passen

 • Je leert precies hoe je modifiers zoals die van MagMod en andere merken gebruikt

 • In Rotterdam waar goed te parkeren valt en op 10 min lopen van CS

 • Beginnend om 9:30 tot 16:30 met 45 min lunchpauze

 • Persoonlijke aanpak: Er is genoeg ruimte om in te gaan op jouw specifieke vragen over flitsen

 • Diverse speciale kortingen voor cursisten op o.a. trouwalbums

Hoe je flitser te gebruiken?

FAQ

 • Moet ik al ervaring hebben met flitsen?
  Nee hoor, deze cursus is zowel voor absolute beginners als voor cursisten die al ervaring hebben met flitsen, maar het nu echt volledig onder controle willen krijgen.
 • Moet ik al een flitser hebben?
  Als je er al eentje hebt, neem hem dan zeker mee, maar het is geen vereiste! In deze workshop kan je makkelijk een flitser van mij lenen om zo de basis super goed te leren voordat je er eentje aanschaft.
 • Ik heb al redelijk wat ervaring met flitsen. Heb je ook een geavanceerde workshop?
  Ja, dan is de Pro Flitsworkshop: Next Level Flitsen geschikt voor jou! Dit is een tweedaagse waarin je leert hoe  je een kamer binnenloopt en in elke situatie precies weet waar je de flitsers moet neerzetten en moet schakelen om zo het beste resultaat te krijgen. Hierbij oefenen we met modellen in alle belangrijke situaties tijdens een trouwdag.
 • Moet ik al allerlei modifiers hebben?
  Nee zeker niet! Ik heb diverse grids, kleurenfilters, spheres, beams, barndoors beschikbaar die je allemaal kan gebruiken. En als je geen idee hebt wat dit allemaal zijn… no worries! Ik leg alles uitgebreid en helder uit :)
 • Waar wordt de workshop gehouden?
  In mijn studio in Rotterdam, maar we gaan ook buiten de deur fotograferen en experimenteren.
 • Wat is de prijs?
  De prijs voor de gehele dag is €479 (ex BTW), maar er is een tijdelijke korting voor de eerste 10 deelnemers waardoor je maar €429 betaalt!
 • Kan ik ook in termijnen betalen?
  Jazeker! Naast in 1x betalen kan je het bedrag ook uitspreiden over 2 of 3 maanden.
 • Wat voor een modifiers worden uitgelegd?
  Diverse modifiers zoals kleurfilters, grids, barndoors, spheres en beams komen aan bod en worden goed uitgelegd, zodat je precies weet wanneer je wat moet gebruiken. Ik geef zowel tips over MagMod als goedkopere alternatieven die ook goed werken.
 • Wat als ik last-minute toch niet kan?
  Tot 48 uur van te voren kan je kosteloos je plek verzetten naar een nieuwe datum waarop je wel kan!
 • Wat als ik nog een vraag heb die hier niet beantwoord wordt?
  Stuur me gerust een mailtje, een appje of bel me even (06-19004105) dan heb je gauw antwoord!