Bruidsreportage Rotterdam

Beter Leren Fotograferen

1-op-1 lessen beter leren fotograferen

Met ruim 15 jaar aan fotografieervaring, waarvan 11 jaar werkend als professioneel fotograaf, heb ik uitgebreide fotografieervaring. De afgelopen jaren geef ik les op verschillende vlakken van de fotografie.

Ben je een beginner en wil je de basis simpelweg goed onder de knie hebben, zodat je in elke lichtsituatie weet hoe je je camera moet instellen? Ben je bijvoorbeeld opzoek naar meer verdieping in technieken zoals correct (off-camera) flitsen? Heb je interesse in weten hoe je goede model-foto’s maakt of betere portretten? Wil je beter leren nabewerken in Lightroom of Photoshop? Of misschien zou je graag meer kennis willen over hoe je een fotografie-business runt? Voor al deze vragen ben je aan het goede adres.

Leer de Basis Techniek

Trouwreportage Rotterdam - Bruidsfotograaf Zuid Holland

Leer het Moment te Vangen

Bruidsfotograaf Dordrecht

Leer Flitsen

Trouwfotograaf Dordrecht

Op wat voor een manier geef ik les?

Ik hou er van om een goed beeld te krijgen van wat je nu weet en waar je goed in bent, en waar je tegenaan loopt. Op die manier kan ik je exact daar helpen waar het nodig is.

“1-op-1 les krijgen is de snelste en meest effectieve manier van leren”

Het is mogelijk om zowel in persoon als via Skype een sessie te boeken.

Bruidsfotograaf Delft - Jullie Trouwfotograaf

Voor zowel Skype-sessies als in-persoon sessies geldt een tarief van € 70,- per uur. Minimale tijd voor een Skype-sessie is 1 uur. Voor de in-persoon sessie geldt een minimale sessieduur van 2 uur. Boek je een heel dagdeel (4 uur) dan kost dit € 240. Alle prijzen zijn exclusief BTW.
Wil je met twee personen tegelijk les krijgen, dan is de meerprijs per uur € 15,-.

De in-persoon sessies kunnen bij mij in de studio gehouden worden (gratis) of op locatie. Reistijd en -kosten zijn € 40,-/uur exclusief BTW.

Stuur gerust een mailtje of bel me om te kijken hoe ik je kan helpen met je fotografie-skills te verbeteren!

Jouw fotografie naar een hoger niveau brengen?