Workshops Trouwfotografie

Mentoring en Workshops Trouwfotografie

MENTORSHIP JAARPROGRAMMA
Jouw fotografie naar een écht hoger niveau tillen!

Wil je in een jaar echt grote stappen gaan maken? Dan is het Mentorship Jaarprogramma zeker voor jou!

Het Mentorship Jaarprogramma is er op gericht om diep te duiken in waar je nu staat met je fotografie en waar je heen wilt gaan. Gedurende een jaar tijd gaan we met een speciaal op jouw situatie gericht stappenplan aan het werk. Aan het eind van het jaar kijk je terug en zal je verbluft zijn van de enorme groei die je hebt doorgemaakt.

Jouw werk als fotograaf is een directe uiting van jouw eigen persoonlijkheid. Des meer persoonlijk je bent in je werk, des te mooier en authentieker werk je zal gaan maken.  Daarom gaan we in op wie jij bent, wat jouw drive is en waar jij blij van wordt. Jouw persoonlijkheid is uniek en wanneer je die in je werk durft te tonen zal je niet alleen zelf meer van je werk je werk gaan houden, maar krijg je klanten die specifiek jou uitzoeken omdat ze perfect bij je passen!

In dit Mentorship Jaarprogramma gaan we niet alleen in op de manier hoe je het beste een bruiloft en trouwfotografie kan benaderen. Maar ook het runnen en vermarketen van je bedrijf en jezelf als trouwfotograaf staat centraal. Misschien heb je al een helder idee van op welke vlakken je graag stappen wilt maken, of misschien wil je graag eerst helderheid creëren in waar je meeste potentie ligt om te groeien. Hoe dat ook, of het nou op camera technisch vlak is, op marketing of op het gebied van je bedrijfsvoering, dit programma is specifiek op jouw situatie aangepast.

Concreet houdt het Mentorship Jaarprogramma het volgende in:

  • 4 volledige dagen 1-op-1
  • 4 skype sessies van minimaal 1 uur/sessie
  • 1 trouwdag meelopen met een bruiloft van mij
  • 1 trouwdag dat ik met een bruiloft van jou meeloop
  • 1 middag meelopen tijdens een loveshoot van mij
  • 4 thuisopdrachten
  • 1 speciale fotografieopdracht incl live mentoring
  • 1 jaar (en waarschijnlijk ook erna) mijn whatsapp als hulplijn 😉

Totale kosten zijn: € 3800,- excl BTW

Graag hoor ik meer van je! Stuur hieronder een berichtje als je nieuwsgierig bent naar de opties.

Bruidsfotograaf Delft - Jullie Trouwfotograaf

INDIVIDUELE MENTORSESSIES
Een specifiek onderdeel van je fotografie behandelen!

Heb je een specifiek onderwerp waar je snel beter in wilt worden of advies over wilt ontvangen? Dan is een Mentorsessie mogelijk iets voor jou. Voor zowel Skype-sessies als in-persoon sessies geldt een tarief van € 90,- per uur. Minimale tijd voor een Skype-sessie is 1 uur. Voor de in-persoon sessie geldt een minimale sessieduur van 2 uur. Boek je een heel dagdeel (4 uur) dan kost dit € 290,-. Alle prijzen zijn exclusief BTW.
Wil je met twee personen tegelijk les krijgen, dan is de meerprijs per uur € 20,-.

De in-persoon sessies kunnen bij mij in de studio gehouden worden (gratis) of op locatie. Reistijd en -kosten zijn € 40,-/uur exclusief BTW.

Stuur gerust een mailtje of bel me om te kijken hoe ik je kan helpen om je fotografie- of marketing-/business-skills te verbeteren!