Dat ene portret wat uitstraalt wie je écht bent

Het vinden van een fotograaf waar je je comfortabel mee voelt en wiens stijl je mooi vindt is waar het om draait. Ik vind het een mooie uitdaging om keer op keer zo’n portret neer te zetten wat er uit springt en echt laat zien wie je bent. Geen standaard suffe profielfoto dus.

Enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact met me op!


Wow wat een schitterende foto’s! De dag ging zo snel voorbij en zelfs momenten die we zelf ons niet eens meer herinnerden heb je prachtig voor altijd vastgelegd. We zullen nog vaak nagenieten. Dank je wel!!!
Anna & José
“Geen gemaakte poses en eindeloze fotoshoots; We konden heerlijk ons zelf zijn en dat zie je terug in het mooie resultaat! Bedankt, Lisa en Pieter”
Lisa & Pieter
“Marnix, wat zijn we enorm blij met de foto’s! Je hebt onze hele dag schitterend vastgelegd en dat terwijl we je nauwelijks hebben opgemerkt. Geweldig! Liefs, Franklin en Chantal”
Chantal & Franklin
“Eerlijk gezegd was ik wel een beetje zenuwachtig om heel de dag gefotografeerd te worden, maar we voelden ons meteen zo op ons gemak waardoor we nu prachtige en natuurlijke foto’s hebben. Super!”
Marieke & René

06-19004105

06-19004105

Trouwfotograaf Rotterdam