Jullie album bestellen:

In jullie pakket zit een 20x20cm trouwalbum met 15 spreads (30 bladzijden).

Hier kunnen jullie alle opties voor jullie album doorgeven:

  JULLIE TROUWALBUM

  Kies uit een van de drie materiaalsoorten hieronder:

  Hoe willen jullie de voorkant van jullie trouwalbum? Jullie namen embossed, jullie namen of een logo als UV print of een foto op de voorkant?
  EmbossingUV print (max 10x10cm)UV print (max 20x20cm)Foto GestiktFoto Gelamineerd

  Indien jullie voor tekst gaan, welk lettertype willen jullie gebruiken?

  Indien jullie voor Eigen Lettertype gaan, welk lettertype willen jullie gebruiken?

  Hoe willen jullie, jullie namen/trouwdatum op de voorkant? De breedte van een letter/getal is circa 1cm.

  WILLEN JULLIE EEN GETUIGEN-/OUDERALBUM BIJBESTELLEN?
  Zo niet, dan kunnen jullie dit gedeelte overslaan.

  Het mogelijk om dezelfde opmaak van de spreads als jullie trouwalbum te gebruiken, of per getuigen-/ouderalbum één of meerdere spreads aan te passen. Het verschil met jullie eigen trouwalbum is dat er geen schudblad en geen namen standaard op de voorkant bij zit. Als jullie dat wel willen, dan kunnen jullie dat hieronder aangeven.
  Als jullie dezelfde opmaak willen gebruiken als bij jullie eigen trouwalbum, is het van belang dat als jullie een vierkant formaat hebben voor jullie trouwalbum, deze ouder-/getuigenalbums ook een vierkant formaat hebben. Hetzelfde geldt voor een rechthoekig formaat. Let op! Een 40x30cm formaat heeft, net als een 20x15cm formaat, een verhouding van 4:3. Een 30x20cm formaat heeft een verhouding van 3:2. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een 40x30cm trouwalbum met een 30x20cm ouderalbum te combineren, echt dan zal de opmaak een beetje aangepast worden om de foto's te laten passen.

  Als jullie een exacte kopie van de spreads gebruiken in jullie getuigen-/ouderalbums als in jullie trouwalbum, geef dan hieronder aan hoeveel spreads hetzelfde zijn:

  Als het ontwerp van jullie getuigen-/ouderalbums anders is dan jullie trouwalbum (bijvoorbeeld per getuige of ouder een paar andere spreads), geef dan hieronder aan hoeveel spreads uniek zijn:

  Kies uit een van de drie materiaalsoorten hieronder:

  Willen jullie namen op de voorkant? Zoja, hoe? Jullie namen embossed, jullie namen of een logo als UV print of een foto op de voorkant? Let op! Afhankelijk van het materiaal zijn bepaalde methoden niet mogelijk. Zie hiervoor de pdf die ik heb toegezonden.
  Zonder NamenEmbossingUV print (max 10x10cm)UV print (max 20x20cm)Foto GestiktFoto Gelamineerd

  Indien jullie voor tekst gaan, welk lettertype willen jullie gebruiken? (laat leeg indien jullie geen namen op de voorkant willen)

  Indien jullie voor Eigen Lettertype gaan, welk lettertype willen jullie gebruiken?

  Hoe willen jullie, jullie namen/trouwdatum op de voorkant? De breedte van een letter/getal is circa 1cm. (laat leeg indien jullie geen namen op de voorkant willen)

  Als laatste nog twee vragen:

  Dat was hem! Klik hieronder om jullie keuze te verzenden.

  bruidsfotograaf rotterdam trouwfotograaf trouwreportage bruidsreportage fotograaf wedding photographer the netherlands