Kosten Bruidsfotograaf: Trouwpakketten en Prijzen

Wat zijn gangbare trouwfotograaf prijzen? Dit hangt af van jullie wensen: willen jullie puur de ontmoeting en ceremonie goed vastgelegd hebben, zijn jullie ook op zoek naar een love shoot, willen jullie daarnaast ook een uitgebreid trouwalbum of willen jullie simpelweg de gehele dag prachtig vastgelegd hebben?

Heldere prijzen:

Voor mij is het super belangrijk dat jullie simpelweg kunnen zien hoeveel het gaat kosten om jullie bruiloft helemaal naar wens vastgelegd te kunnen hebben. Geen onverwachte kosten achteraf. Geen verkooptrucjes waar je uiteindelijk belachelijk veel betaalt voor de trouwalbums, waar je vantevoren geen weet van hebt. Daarom kunnen jullie een helder overzicht hieronder vinden, zodat jullie gewoon weten waar jullie aan toe zijn.

Overzichtelijk:

Om het makkelijk te houden heb ik vier pakketten opgesteld die jullie als uitgangpunt kunnen gebruiken, maar die kunnen jullie eenvoudig helemaal naar wens aanpassen. Kies zelf wat jullie nog meer willen toevoegen aan het pakket. Alle opties zijn weergegeven onder de pakketten. Alle prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen Nederland en België, dus er komen geen overwachte kosten bovenop de prijs.

Bij het Basis Pakket ben ik 6 uur als trouwfotograaf aanwezig en krijgen jullie ook nog een luxe album. Het Luxe Pakket is een wat uitgebreidere reportage met 10 uur aan fotografie. Dit pakket wordt het meest gekozen door de bruidsparen en levert een korting op van 440,-.

Willen jullie gewoon echt álles laten vastleggen? Van begin tot eind, geen concessies, maar puur het complete totaalpakket inclusief een groot luxe trouwalbum als aandenken aan jullie schitterende bruiloft? Kijk dan naar het Exclusief Pakket en bespaar 1100,-!

Bekijk hieronder de aangeboden pakketten en de kosten van de extra opties.

Bruidsfotografie Pakketten: