Jullie liefde prachtig vastgelegd

Wat is er nou mooier dan jullie liefde voor elkaar vast te leggen? Op een locatie die speciaal voor jullie is gaan we een schitterende fotoshoot houden, zodat jullie foto’s hebben waar jullie voor altijd van kunnen genieten.

Of het nu is omdat jullie zoveel jaar samen zijn, voor een verjaardag, een zwangerschapsshoot of omdat jullie zijn verloofd: de pre-wedding shoot. Jullie zullen een prachtige herinnering hebben waar zelfs jullie kleinkinderen nog met plezier naar zullen kijken.

Wow wat een schitterende foto’s! De dag ging zo snel voorbij en zelfs momenten die we zelf ons niet eens meer herinnerden heb je prachtig voor altijd vastgelegd. We zullen nog vaak nagenieten. Dank je wel!!!
Anna & José
“Geen gemaakte poses en eindeloze fotoshoots; We konden heerlijk ons zelf zijn en dat zie je terug in het mooie resultaat! Bedankt, Lisa en Pieter”
Lisa & Pieter
“Marnix, wat zijn we enorm blij met de foto’s! Je hebt onze hele dag schitterend vastgelegd en dat terwijl we je nauwelijks hebben opgemerkt. Geweldig! Liefs, Franklin en Chantal”
Chantal & Franklin
“Eerlijk gezegd was ik wel een beetje zenuwachtig om heel de dag gefotografeerd te worden, maar we voelden ons meteen zo op ons gemak waardoor we nu prachtige en natuurlijke foto’s hebben. Super!”
Marieke & René

Is jullie trouwdatum nog vrij?

Wees op tijd met het reserveren van jullie trouwdatum. Met name bepaalde maanden zijn populair om in te trouwen dus die zijn gauw volgeboekt!
Neem contact met me op om te kijken of jullie datum nog vrij is of als jullie nog andere vragen hebben.

06-19004105

06-19004105