Bruidsfotograaf Zuid Holland

Unieke Bruidsfotograaf Zuid Holland

“Wij hebben door omstandigheden twee keer ons huwelijk gevierd. Beide keren was Marnix onze fotograaf en wat zijn we hier ontzettend dankbaar voor. Bij de eerste (spoed)bruiloft was het uniek om te zien dat Marnix niet alleen een fantastische fotograaf is, maar bovenal een fantastisch mens die alle begrip en flexibiliteit heeft getoond die we maar konden wensen. Dit zullen wij nooit vergeten. Bij de tweede bruiloft is Marnix een heel weekend met ons mee naar Limburg gegaan, wat niet alleen prachtige foto’s op heeft geleverd, maar ook een fijne ervaring was door zijn aanwezigheid. Altijd vriendelijk, maar ook onzichtbaar op de belangrijke momenten. Marnix, bijzonder hoe jij van 2 bruiloften ook 2 zo verschillende reportages hebt kunnen maken waarbij ons vooral opvalt dat de sfeer en emoties van alle afzonderlijke dagen zo ontzettend mooi naar voren komen. Met daarnaast ontzettend mooie en kunstzinnige foto’s.”

Forsja & Rick

Bruiloft @ Wereldmuseum Rotterdam

Unieke stijl trouwfotograaf Zuid Holland
Bruidsfotograaf Delft - Jullie Trouwfotograaf

Bruidsfotograaf met Persoonlijke Aanpak

Als bruidsfotograaf Zuid Holland zorg ik er voor dat jullie bruiloft prachtig wordt vastgelegd. Voor mij is er niks mooier dan de emotie en romantiek van jullie bruiloft vast te leggen. Door mijn specifieke fotografiestijl zorg ik dat jullie op jullie gemak zijn en dus volledig kunnen genieten van de grote dag.

In jullie natuurlijke ontspannen staat zijn jullie namelijk het mooist! Geen onnodig geposeer dus, want ik leg de dag vast zoals hij écht was. Ongedwongen, ontspannen, puur.

De beste bruidsfotograaf van Rotterdam

Uitgebreide ervaring

De afgelopen 16 jaar werk ik als bruidsfotograaf Zuid Holland en omgeving. Jullie kunnen er daarom met een gerust hart op vertrouwen dat jullie bruidsreportage in goede handen is. Zoals je zal zien als ik aan het werk ben, geniet ik enorm van het vastleggen van bruiloften! Het is voor mij de perfecte combinatie van creativiteit, techniek en menselijk contact. Een mooie balans tussen genieten en mezelf uitdagen. Het is mijn ware passie en dat zien jullie terug in het resultaat: Een schitterend trouwalbum vol foto’s die jullie keer op keer zullen terugbrengen naar jullie prachtige bruiloft!

De mooiste trouwlocaties in Zuid Holland

Door de jaren heen ben ik als bruidsfotograaf Zuid Holland op veel mooie trouwlocaties in provincie Zuid Holland geweest. In Zuid Holland zijn vele prachtige plekken om te trouwen en om de receptie of het feest te houden. Het Stadhuis van Rotterdam, de Lindenhof in DelftKasteel Duivenvoorde, Het Wereldmuseum, Strandclub Naturel, Hotel Des Indes, Landgoed Te Werve, Het Kasteel van Rhoon of misschien hebben jullie wel een veel mooiere locatie gekozen? Ik heb uitgebreide ervaring met bruiloften op diverse locaties. Ik hoor graag waar jullie voor gekozen hebben!

Prijswinnend trouwfotograaf