De mooiste manier om jullie liefde te vereeuwigen

Het vinden van een fotograaf waar jullie je comfortabel mee voelen en wiens stijl jullie mooi vinden is waar het om draait. Ik geniet enorm van het vastleggen van het geluk en de liefde tussen jullie, en dat zien jullie terug in het resultaat.

Voor mij is het belangrijk dat jullie je volledig kunnen focussen op jullie dag en er op kunnen vertrouwen dat ik alle mooie momenten goed vastleg. Daarom fotografeer ik op een onopvallende, subtiele manier en tegelijkertijd ben ik daar waar nodig om de echte emoties vast te leggen.

Enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

 


Wow wat een schitterende foto’s! De dag ging zo snel voorbij en zelfs momenten die we zelf ons niet eens meer herinnerden heb je prachtig voor altijd vastgelegd. We zullen nog vaak nagenieten. Dank je wel!!!
Anna & José
“Geen gemaakte poses en eindeloze fotoshoots; We konden heerlijk ons zelf zijn en dat zie je terug in het mooie resultaat! Bedankt, Lisa en Pieter”
Lisa & Pieter
“Marnix, wat zijn we enorm blij met de foto’s! Je hebt onze hele dag schitterend vastgelegd en dat terwijl we je nauwelijks hebben opgemerkt. Geweldig! Liefs, Franklin en Chantal”
Chantal & Franklin
“Eerlijk gezegd was ik wel een beetje zenuwachtig om heel de dag gefotografeerd te worden, maar we voelden ons meteen zo op ons gemak waardoor we nu prachtige en natuurlijke foto’s hebben. Super!”
Marieke & René

Is jullie trouwdatum nog vrij?

Wees op tijd met het reserveren van jullie trouwdatum. Met name bepaalde maanden zijn populair om in te trouwen dus die zijn gauw volgeboekt!
Neem contact met me op om te kijken of jullie datum nog vrij is of als jullie nog andere vragen hebben.

06-19004105

06-19004105