De mooiste manier om jullie liefde te vereeuwigen

Het vinden van een fotograaf waar jullie je comfortabel mee voelen en wiens stijl jullie mooi vinden is waar het om draait. Ik geniet enorm van het vastleggen van het geluk en de liefde tussen jullie, en dat zien jullie terug in het resultaat.

Voor mij is het belangrijk dat jullie je volledig kunnen focussen op jullie dag en er op kunnen vertrouwen dat ik alle mooie momenten goed vastleg. Daarom fotografeer ik op een onopvallende, subtiele manier en tegelijkertijd ben ik daar waar nodig om de echte emoties vast te leggen.

Enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

Voorbeeld Loveshoot:

Leo & Christie hadden het standaard pakket van 2 uur fotografie uitgebreid met 2 uur extra fotografie. Zie hierboven het resultaat van de loveshoot!