Op zoek naar de beste trouwfotograaf voor jullie bruiloft?

Iedereen wil natuurlijk de beste trouwfotograaf kiezen voor het vastleggen van hun huwelijk, maar wanneer is iemand nou eigenlijk specifiek de beste trouwfotograaf voor jullie?

Naast dat de stijl van de fotograaf jullie natuurlijk moet aanspreken is de persoonlijke klik met de bruidsfotograaf ook enorm belangrijk. Hij of zij zal grotendeels van de dag aanwezig zijn en jullie klik heeft een belangrijk aandeel in de uitkomst van de foto’s. Om die reden heb ik hiernaast een introductiefilmpje geplaatst waarin ik geïnterviewd word over mijn werk en hieronder een stukje geschreven over mijn werkwijze, zodat jullie beetje een beeld van mij kunnen vormen.

Klik voor mijn introductievideo hierboven!

Over jullie trouwfotograaf

Voor mij is bruidsfotograaf het ideale beroep. Zoals je zal zien als ik aan het werk ben, geniet ik enorm van het vastleggen van bruiloften! Het is de perfecte combinatie van creativiteit, techniek en menselijk contact. Een mooie balans tussen genieten en jezelf uitdagen.

Toen ik 10 jaar geleden begon te werken als fotograaf naast mijn studie in Delft, werd al gauw duidelijk dat ik hier eigenlijk nog veel meer van geniet dan van mijn studie. Als perfectionist wilde ik daarom dan ook meteen de beste trouwfotograaf worden die ik maar kon worden. Tot de dag van vandaag hou ik er daarom van om mezelf uit te dagen: om zo schitterend mogelijk foto’s te maken, in elke situatie het moment perfect vast te leggen, hoe lastig de (licht)omstandigheden ook mogen zijn.

Het mooie van trouwfotografie is dat de techniek en het gevoel hand in hand moeten gaan. Puur alleen op gevoel fotograferen zonder de uitgebreide kennis van camera en belichtingstechnieken werkt misschien voor een aantal foto’s, maar bruiloften staan er nou eenmaal om bekend dat er gefotografeerd moet worden in allerlei uitdagende situaties. En jullie willen natuurlijk alle mooie momenten goed vastgelegd hebben! Alleen iemand die de techniek door en door kent en daardoor zich volledig kan focussen op het neerzetten van de juiste sfeer zal dit kunnen. Met een technisch creatieve achtergrond en 10 jaar aan ervaring, kunnen jullie er van op aan dat ik in elke situatie het moment perfect weet vast te leggen, zodat jullie keer op keer kunnen nagenieten van jullie bruiloft.

Neem gerust contact met me op voor een specifieke vraag of aanvraag. Ik hoor graag van jullie!

Marnix

Bekijk hier een foto-overzicht van 2019!