Bruidsfotograaf Gouda

“Wauw! Ontzettend blij met de foto’s die Marnix heeft gemaakt!

Je voelt gelijk dat hij er alles aan doet om het perfecte plaatje vast te leggen. Hij is heel creatief en maakt super scherpe foto’s. Vooral het gebruik van licht en lichtflitsers is echt waanzinnig. Hij weet de intieme en emotionele momenten prachtig vast te leggen. Je merkt aan alles dat hij super veel passie heeft voor zijn werk.

Gedurende de dag heb je totaal niet door dat hij aanwezig is en voelt alles heel natuurlijk aan. Hij zorgt op een opgedwongen manier voor dat je leuk om de foto komt te staan.

Marnix is fijn om mee samen te werken. Ook wat onze gasten ervaarden.
Wij hadden geen betere fotograaf kunnen wensen en was de investering meer dan waard!

Thanks Marnix!”

Claire & Maurice

Bruiloft @ Stadhuis Gouda

Bruidsfotograaf Gouda

Persoonlijke Aanpak

Als Bruidsfotograaf Gouda zorg ik er voor dat jullie bruiloft prachtig wordt vastgelegd. Voor mij is er niks mooier dan de emotie en romantiek van jullie bruiloft vast te leggen. Door mijn specifieke fotografiestijl zorg ik dat jullie op jullie gemak zijn en dus volledig kunnen genieten van de grote dag.

In jullie natuurlijke ontspannen staat zijn jullie namelijk het mooist! Geen onnodig geposeer dus, want ik leg de dag vast zoals hij écht was. Ongedwongen, ontspannen, puur.

Uitgebreide ervaring

De afgelopen 16 jaar werk ik als bruidsfotograaf Gouda en omgeving. Jullie kunnen er daarom met een gerust hart op vertrouwen dat jullie bruidsreportage in goede handen is. Zoals je zal zien als ik aan het werk ben, geniet ik enorm van het vastleggen van bruiloften! Het is voor mij de perfecte combinatie van creativiteit, techniek en menselijk contact. Een mooie balans tussen genieten en mezelf uitdagen. Het is mijn ware passie en dat zien jullie terug in het resultaat: Een schitterend trouwalbum vol foto’s die jullie keer op keer zullen terugbrengen naar jullie prachtige bruiloft!

De mooiste trouwlocaties in Gouda

Door de jaren heen ben ik als bruidsfotograaf Gouda op veel mooie trouwlocaties in Gouda geweest. In Gouda en omgeving zijn enkele prachtige plekken om te trouwen en om de receptie of het feest te houden. Het Oude Stadhuys, Arti Legi, Museum Gouda, LF Gouda, de Sint Jan, of misschien hebben jullie wel een veel mooiere locatie gekozen? Ik heb uitgebreide ervaring met bruiloften op diverse locaties. Ik hoor graag waar jullie voor gekozen hebben!