Over Bruidsfotografie Rotterdam:

“We kregen de tip om Marnix te benaderen en we zijn erg blij dat hij onze bruiloft op een fantastische manier heeft vastgelegd. De communicatie tijdens de voorbereiding was erg prettig en gaf ons zeker vertrouwen voor de dag zelf.

Marnix heeft precies de bijzondere momenten voor ons weten vast te leggen en had er oog voor om ervoor te zorgen dat al onze gasten zijn gefotografeerd!”

Merel & Wouter
Trouwfotograaf Rotterdam

Persoonlijke Aanpak

Met bruidsfotografie Rotterdam zorg ik er voor dat jullie bruiloft prachtig wordt vastgelegd. Voor mij is er niks mooier dan de emotie en romantiek van jullie bruiloft vast te leggen. Door mijn specifieke fotografiestijl zorg ik dat jullie op jullie gemak zijn en dus volledig kunnen genieten van de grote dag.

In jullie natuurlijke ontspannen staat zijn jullie namelijk het mooist! Geen onnodig geposeer dus, want ik leg de dag vast zoals hij écht was. Ongedwongen, ontspannen, puur.

Uitgebreide ervaring

De afgelopen 10 jaar werk ik met bruidsfotografie Rotterdam door heel het land. Jullie kunnen er daarom met een gerust hart op vertrouwen dat jullie bruidsreportage in goede handen is. Zoals je zal zien als ik aan het werk ben, geniet ik enorm van het vastleggen van bruiloften! Het is voor mij de perfecte combinatie van creativiteit, techniek en menselijk contact. Een mooie balans tussen genieten en mezelf uitdagen. Het is mijn ware passie en dat zien jullie terug in het resultaat: Een schitterend trouwalbum vol foto’s die jullie keer op keer zullen terugbrengen naar jullie prachtige bruiloft!

De mooiste trouwlocaties in Rotterdam

Door de jaren heen ben ik met bruidsfotografie Rotterdam op veel mooie trouwlocaties in Rotterdam geweest. In Rotterdam en omgeving zijn veel prachtige plekken om te trouwen en om de receptie of het feest te houden. Het Stadhuis, het Wereldmuseum, de Boompjes, Hotel New York, het Koesthuis, de Vertrekhal, de Machinist of misschien hebben jullie wel een veel mooiere locatie gekozen? Ik heb uitgebreide ervaring met bruiloften op diverse locaties. Ik hoor graag waar jullie voor gekozen hebben!

Bruidsfotografie Rotterdam