Pro Flitsen Workshop – Next Level Flitsen in 2 dagen!

nog te bepalen datum in 2024
FLITSEN ENG, INGEWIKKELD, LASTIG?
Welnee! Binnen twee dagen ga ook jij van een basis niveau naar Next Level Flitsen!

Leren Flitsen

In de afgelopen jaren heb ik ruim 150 awards (Masters, Fearless, This is Reportage, Wedisson, WPS) gewonnen en in 2020 was ik zelfs uitgeroepen tot WPS International Wedding Photographer of the World 🏆. Heel veel van deze prijzen zou ik niet hebben gehad als ik niet wist hoe ik goed moest flitsen.

In de 1-op-1 mentoring die ik doe komt vaak het onderwerp flitsen aan bod, dus het leek mijn hoog tijd om een toegewijde GROEPSWORKSHOP te maken waarin ik de exact laat zien hoe je letterlijk in elke situatie weet hoe je je flitsers in kan zetten om het mooiste resultaat te krijgen. Op een heel eenvoudige en praktische wijze leer je van mij in een kleine groep cursisten hoe je tijdens verschillende delen van de trouwdag meteen ziet hoe je je flitsers moet positioneren en instellen, om zo op een natuurlijke en documentaire manier de dag vast te leggen; los van hoe uitdagend de (licht)omstandigheden ook zijn.

HERKENBAAR? Deze workshop is speciaal voor jou als een of meerdere punten bij jou passen:

 • Ja, je weet de basis van hoe je flitsers werken, maar je bent ontevreden over het resultaat van je flitsfoto’s

 • Het lukt je nog niet om elke keer meteen te weten waar je je flitsers moet neerzetten en hoe ze in te stellen

 • Op momenten wanneer er veel gebeurt doe je wat je anders ook altijd doet en heb je niet de rust en helderheid om vlug je flitsers écht goed in te stellen

 • Je weet de standaard manieren om ok resultaten te krijgen met je flitsers, maar wilt ze nu écht kunnen masteren!

Top trouwfotograaf van de wereld

Na een geslaagde eerste editie bied ik deze workshop aan op aanvraag. Interesse of vragen? Stuur me een bericht!

Zie hier wat voor flitsbeelden ik jou ga leren maken! 📸

REVIEW

Ik ben ZO blij dat ik dit gedaan heb! Dank je wel!!

Door deze workshop:
– heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en sta ik zelfverzekerd te flitsen op een feest bij een bruiloft.
– heb ik geleerd hoe ik überhaupt een flitser kan gebruiken, zowel overdag als ‘s avonds, ik trek mijn handen er niet meer voor terug.
– heb ik mee kunnen zien hoe jij je flitser gebruikt op een bruiloft.

Liefs!

Ellis | Dame met de Lens

Bruidsfotograaf Rotterdam - Goede Review Trouwfotograaf

Wat ga je leren in deze workshop?

 • Je gaat exact weten hoe je zelfs in de meest lastige situaties je flitser perfect instelt

 • Je krijgt rust en helderheid om te midden van de hectiek van een bruiloft je flitsers snel in te stellen

 • Je weet exact hoe te flitsen op elk belangrijk moment van een trouwdag, hoe lastig de (licht)omstandigheden ook zijn

 • Je gaat met plezier meerdere flitsers gebruiken, omdat je precies weet hoe je prachtige beelden gaat maken!

 • Je hebt jouw flits-skills naar Next Level Flitsen gebracht!

Flitsworkshop voor trouwfotografen - Pro Workshop

Hoe gaat deze workshop in zijn werk?

 • In 2 dagen gaan we jouw flits-skills van basis niveau naar Next Level brengen!

 • Met veel hand-on oefeningen en gebruik van modellen ga je elke lichtsituatie onder de knie krijgen

 • Je leert een ruimte binnen lopen en exact weten waar je je flitsers moet neerzetten

 • Je leert snel schakelen om te anticiperen en aan te passen bij complexe reportage momenten

 • In Rotterdam waar goed te parkeren valt en op 10 min lopen van CS

 • Beginnend om 9:30 tot 16:30 met 45 min lunchpauze

 • Persoonlijke aanpak: Er is genoeg ruimte om in te gaan op jouw specifieke vragen over flitsen

 • Diverse speciale kortingen voor cursisten op o.a. trouwalbums

Hoe je flitser te gebruiken?

FAQ

 • Moet ik al ervaring hebben met flitsen?
  Ja, deze cursus is voor mensen die de basis al onder de knie hebben. Dit kan wanneer je de Basis Flitsworkshop: Zero-to-Hero bij mij hebt gevolgd, of uit ervaring al weet hoe je flitsers instelt. Dit is een workshop waar je echt compleet meester wordt over het controleren van je flitsers in diverse uitdagende situaties.
 • Moet ik al een flitser hebben?
  Ja neem minimaal één, maar bij voorkeur 2 of meer flitsers mee en een trigger voor je camera. Zoals je zal leren zit de kracht zit hem in meerdere flitsers op afstand te besturen, zodat je flexibel ben en snel kan schakelen. Als je wat flitsers wilt lenen van mij, dan is dat zeker een optie. 
 • Moet ik al allerlei modifiers hebben?
  Nee dat is niet nodig, maar als je ze hebt neem ze dan gerust mee! Ik heb zelf diverse grids, kleurenfilters, spheres, beams, barndoors beschikbaar die je allemaal kan gebruiken. Voor de cursus stuur ik nog een lijst met apparatuur door die ik zelf gebruik. 
 • Ik denk dat dit net te hoog niveau is voor mij. Heb je ook een meer basis workshop?
  Ja, dan is de eendaagse Basis Flitsworkshop: Zero-to-Hero geschikt voor jou! In één dag leer je exact hoe je je flitsers onder controle krijgt, zodat je met veel enthousiasme en zelfvertrouwen jouw flitser uit je tas haalt en de mooiste foto’s maakt.
 • Waar wordt de workshop gehouden?
  In mijn studio in Rotterdam, maar we gaan ook buiten op locatie aan de slag met modellen en deze fotograferen.
 • Wat is de prijs?
  De prijs voor de gehele twee dagen is €929 (ex BTW)
 • Kan ik ook in termijnen betalen?
  Jazeker! Naast in 1x betalen kan je het bedrag ook uitspreiden over 2 of 3 maanden.
 • Wat voor een modifiers worden uitgelegd?
  Diverse modifiers zoals kleurfilters, grids, barndoors, spheres en beams komen aan bod en worden goed uitgelegd, zodat je precies weet wanneer je wat moet gebruiken. Ik geef zowel tips over MagMod als goedkopere alternatieven die ook goed werken.
 • Wat als ik last-minute toch niet kan?
  Tot 72 uur van te voren kan je kosteloos je plek verzetten naar een nieuwe datum waarop je wel kan!
 • Wat als ik nog een vraag heb die hier niet beantwoord wordt?
  Stuur me gerust een mailtje, een appje of bel me even (06-19004105) dan heb je gauw antwoord!