Basis Flitsen Workshop – Zero-to-Hero in één dag!

Donderdag 23 mei

FLITSEN ENG, INGEWIKKELD, LASTIG?
Welnee! Binnen één dag heb ook jij je flitser compleet onder de knie!

Leren flitsen - Basis workshop

In de afgelopen jaren heb ik ruim 180 awards (Masters, Fearless, This is Reportage, Wedisson, WPS) gewonnen en in 2020 was ik zelfs uitgeroepen tot WPS International Wedding Photographer of the World 🏆. Heel veel van deze prijzen zou ik niet hebben gehad als ik niet wist hoe ik goed moest flitsen.

In de 1-op-1 mentoring die ik doe komt vaak het onderwerp flitsen aan bod, dus het leek mijn hoog tijd om een toegewijde GROEPSWORKSHOP te maken waarin ik de gehele basis van flitsen op een heel eenvoudige en praktische wijze uitleg.

HERKENBAAR? Deze workshop is speciaal voor jou als een of meerdere punten bij jou passen:

  • Je bent ontevreden over het resultaat van je flitsfoto’s of je zet je flitser altijd op automatische stand

  • Je vindt flitsen eng of vindt het er altijd onnatuurlijk uit zien

  • Je probeert donkere of slecht verlichte ruimte te vermijden, omdat dit niet je sterktepunt is

  • Je raakt gefrustreerd door flitsers en wil ze het liefst niet gebruiken tenzij echt je niet anders kan

  • Je wilt graag persoonlijke begeleiding hebben, in een kleine groep met veel hands-on oefening.

Top trouwfotograaf van de wereld