Trouwfotograaf Zuid Holland

Trouwfotograaf Zuid Holland

“Marnix is een professionele, creatieve en vooral persoonlijke fotograaf. Hij maakt prachtige portretten en weet precies wie hij op de foto moet hebben (familie, getuigen, beste vrienden). Zijn foto’s zijn kleurrijk, feestelijk, origineel en vooral heel mooi. Ook neemt Marnix de tijd om vooraf wensen en locaties door te nemen.

Onze bruiloft in januari heeft prachtige foto’s in een regenachtig Amsterdam opgeleverd. Door goed gekozen belichting was het juist de regen die de foto’s heel bijzonder maakte.

Kortom; een echte aanrader!”

Leonie & Pieter

Bruiloft @ Roode Bioscoop & Receptie/Feest @ VLLA Amsterdam

Trouwfotograaf Zuid Holland
Trouwfotograaf Zuid Holland

Trouwfotograaf met Persoonlijke Aanpak

Als Trouwfotograaf Zuid Holland zorg ik er voor dat jullie bruiloft prachtig wordt vastgelegd. Voor mij is er niks mooier dan de emotie en romantiek van jullie bruiloft vast te leggen. Door mijn specifieke fotografiestijl zorg ik dat jullie op jullie gemak zijn en dus volledig kunnen genieten van de grote dag.

In jullie natuurlijke ontspannen staat zijn jullie namelijk het mooist! Geen onnodig geposeer dus, want ik leg de dag vast zoals hij écht was. Ongedwongen, ontspannen, puur.

Trouwfotograaf Zuid Holland

Uitgebreide ervaring

De afgelopen 10 jaar werk ik als trouwfotograaf Zuid Holland en omgeving. Jullie kunnen er daarom met een gerust hart op vertrouwen dat jullie bruidsreportage in goede handen is. Zoals je zal zien als ik aan het werk ben, geniet ik enorm van het vastleggen van bruiloften! Het is voor mij de perfecte combinatie van creativiteit, techniek en menselijk contact. Een mooie balans tussen genieten en mezelf uitdagen. Het is mijn ware passie en dat zien jullie terug in het resultaat: Een schitterend trouwalbum vol foto’s die jullie keer op keer zullen terugbrengen naar jullie prachtige bruiloft!

De mooiste trouwlocaties in Zuid Holland

Door de jaren heen ben ik als trouwfotograaf Zuid Holland op veel mooie trouwlocaties in provincie Zuid Holland geweest. In Zuid Holland zijn vele prachtige plekken om te trouwen en om de receptie of het feest te houden. Het Stadhuis van Rotterdam, de Lindenhof in DelftKasteel Duivenvoorde, Boompjes in Rotterdam, Het Wereldmuseum, Strandclub Naturel, Hotel Des Indes, Landgoed Te Werve of misschien hebben jullie wel een veel mooiere locatie gekozen? Ik heb uitgebreide ervaring met bruiloften op diverse locaties. Ik hoor graag waar jullie voor gekozen hebben!

Trouwfotograaf Zuid Holland