Over Trouwfotografie Delft

Trouwfotografie Delft

“Vanaf het begin tot het eind heeft Marnix onze bruiloft naar onze wensen en ideeën vastgelegd. Tijdens de bruiloft was hij onopvallend maar zeer actief bezig om onze bruiloft goed vast te leggen! Marnix dacht daarnaast goed pro-actief mee met een aantal unieke foto’s tot gevolg. Daarnaast wist hij precies wie familie en beste vrienden waren en wist daardoor uitstekend prioriteiten te stellen.

Het eind-resultaat was perfect en door Marnix kunnen wij kunnen nog jaren onze bruiloft herbeleven!”

Anne & Floris

Make-Up @ Skins Conservatorium Hotel
& Bruiloft/Receptie/Feest @ Het Gemeenlandshuis

Bruidsfotograaf Delft - Jullie Trouwfotograaf

Persoonlijke Aanpak

Met Trouwfotografie Delft zijn jullie er zeker van dat jullie bruiloft prachtig wordt vastgelegd. Voor mij is er niks mooier dan de emotie en romantiek van jullie bruiloft vast te leggen. Door mijn specifieke fotografiestijl zorg ik dat jullie op jullie gemak zijn en dus volledig kunnen genieten van de grote dag.

In jullie natuurlijke ontspannen staat zijn jullie namelijk het mooist! Geen onnodig geposeer dus, want ik leg de dag vast zoals hij écht was. Ongedwongen, ontspannen, puur.

Uitgebreide ervaring

De afgelopen 10 jaar ben ik al als bruidsfotograaf aan het werk met Trouwfotografie Delft. Jullie kunnen er daarom met een gerust hart op vertrouwen dat jullie bruidsreportage in goede handen is. Zoals je zal zien als ik aan het werk ben, geniet ik enorm van het vastleggen van bruiloften! Het is voor mij de perfecte combinatie van creativiteit, techniek en menselijk contact. Een mooie balans tussen genieten en mezelf uitdagen. Het is mijn ware passie en dat zien jullie terug in het resultaat: Een schitterend trouwalbum vol foto’s die jullie keer op keer zullen terugbrengen naar jullie prachtige bruiloft!

De mooiste trouwlocaties in Delft

Door de jaren heen ben ik met Trouwfotografie Delft op veel mooie trouwlocaties in Delft geweest. In Delft en omgeving zijn enkele prachtige plekken om te trouwen en om de receptie of het feest te houden. Het Stadhuis, de Lindenhof, Hotel Johannes Vermeer, de Brasserij, de Schaapskooi, Het Art Centre Delft of misschien hebben jullie wel een veel mooiere locatie gekozen? Ik heb uitgebreide ervaring met bruiloften op diverse locaties. Ik hoor graag waar jullie voor gekozen hebben!

Trouwfotografie Delft